سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

تظاهرات در شهر حمص سوریه علیه آمریکا

مردم شهر «حُمص» سوریه با برپایی تجمع بزرگی تحریم‌های جدید آمریکا علیه مردم این کشور را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، شهر حُمص سوریه هم امروز شاهد برپایی تجمع ملی در محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه مردم این کشور بود.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، شرکت کنندگان در تجمع ملی که امروز در میدان الشهداء در مرکز شهر حمص برگزار شد، مخالفت خود را با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ملت سوریه اعلام کردند.

 

آنها ضمن محکوم کردن آنچه به اصطلاح قانون سزار آمریکا خوانده می‌شود بر پایبندی ملت سوریه به اصول ملی و حمایت از میهن خود در مقابله با جنگ اقتصادی و محاصره ظالمانه‌ای که ملت سوریه با آن روبه‌روست، تاکید کردند.

 

شرکت‌کنندگان در این تجمع ملی پلاکاردها و دست‌نوشته‌هایی را حمل می‌کردند که در آن از ارتش سوریه بابت جنگ با تروریسم قدردانی شده بود.

 

تظاهرات‌کنندگان رفتارهای ظالمانه کشورهای متجاوز علیه ملت سوریه را محکوم کردند  و همچنین بر حمایت سوری‌ها از ارتش سوریه در مقابله با محاصره ظالمانه کشورشان تاکید کردند.

 

حمص یکی‌از مشهورترین شهرها در غرب سوریه است که ۱۵۰ کیلومتر با دمشق فاصله دارد. حمص یکی از پایگاه‌های عناصر تروریستی جبهه النصره و داعش بود که در نهایت ارتش سوریه توانست آنجا را از اشغال تروریست‌ها خارج کند. 

 

چندین شهر سوریه هم طی روزهای گذشته شاهد برپایی تجمع و تظاهرات‌های مشابه در محکومیت تحریم‌های آمریکا بوده است.

 

کنگره آمریکا در تاریخ ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۸طرح تحریم‌های خود علیه سوریه معروف به قانون «سزار» را به تصویب رساند. مرحله اول تحریم‌ها از روز چهارشنبه (۱۷ ژوئن) اجرایی شد. این قانون به دنبال اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه دولت سوریه و متحدان آن و شرکت‌ها و مؤسسات مرتبط با این کشور است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: سوریه آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده