دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

تظاهرات در شهر حمص سوریه علیه آمریکا

مردم شهر «حُمص» سوریه با برپایی تجمع بزرگی تحریم‌های جدید آمریکا علیه مردم این کشور را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، شهر حُمص سوریه هم امروز شاهد برپایی تجمع ملی در محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه مردم این کشور بود.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، شرکت کنندگان در تجمع ملی که امروز در میدان الشهداء در مرکز شهر حمص برگزار شد، مخالفت خود را با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ملت سوریه اعلام کردند.

 

آنها ضمن محکوم کردن آنچه به اصطلاح قانون سزار آمریکا خوانده می‌شود بر پایبندی ملت سوریه به اصول ملی و حمایت از میهن خود در مقابله با جنگ اقتصادی و محاصره ظالمانه‌ای که ملت سوریه با آن روبه‌روست، تاکید کردند.

 

شرکت‌کنندگان در این تجمع ملی پلاکاردها و دست‌نوشته‌هایی را حمل می‌کردند که در آن از ارتش سوریه بابت جنگ با تروریسم قدردانی شده بود.

 

تظاهرات‌کنندگان رفتارهای ظالمانه کشورهای متجاوز علیه ملت سوریه را محکوم کردند  و همچنین بر حمایت سوری‌ها از ارتش سوریه در مقابله با محاصره ظالمانه کشورشان تاکید کردند.

 

حمص یکی‌از مشهورترین شهرها در غرب سوریه است که ۱۵۰ کیلومتر با دمشق فاصله دارد. حمص یکی از پایگاه‌های عناصر تروریستی جبهه النصره و داعش بود که در نهایت ارتش سوریه توانست آنجا را از اشغال تروریست‌ها خارج کند. 

 

چندین شهر سوریه هم طی روزهای گذشته شاهد برپایی تجمع و تظاهرات‌های مشابه در محکومیت تحریم‌های آمریکا بوده است.

 

کنگره آمریکا در تاریخ ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۸طرح تحریم‌های خود علیه سوریه معروف به قانون «سزار» را به تصویب رساند. مرحله اول تحریم‌ها از روز چهارشنبه (۱۷ ژوئن) اجرایی شد. این قانون به دنبال اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه دولت سوریه و متحدان آن و شرکت‌ها و مؤسسات مرتبط با این کشور است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: سوریه آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر